OVERIGE ACTIVITEITEN

» WAT DOEN WE » OVERIGE ACTIVITEITEN

Teamtrainingen
Synergia kreeg in het verleden regelmatig de vraag of ze naast het OR-team ook andere teams of afdelingen wilde trainen.
overige-dienstenZe heeft hier een breed aanbod voor ontwikkeld. Zit er een disbalans in uw team of afdeling en wilt u met uw collega’s één of meerdere dagen een keer goed in de spiegel kijken? Of wilt u gedegen met uw missie en visie bezig zijn en een nieuwe koers uitstippelen? We hebben meerdere specialismen in huis om u te begeleiden.

Synergia begeleidt en adviseert u op de einddoelen die op voorhand afgesproken worden. Vanuit de analyse komen we tot een keuze aan middelen. In het full service pakket kunnen trainingen zitten, maar desgewenst ook coaching en ondersteuning bij organisatiewijzigingen of bij de implementatie van een nieuwe koers.

In- en outdoor activiteiten
Synergia heeft tevens een uitgebreid aanbod van in- en outdoor activiteiten. Uitgangspunt hierbij is dat u leert over uw functioneren door te dóen. Als team en als individu. Bij teamopdrachten gaat het niet om wie er wint, maar hoe de verschillende opdrachten worden uitgevoerd en wat de bijdrage van ieder teamlid is aan het eindresultaat. Als teams zich bewust worden van de diverse teamrollen en de verschillen worden erkend en gewaardeerd, komt de teamspirit tot leven.

Synergia zet deze activiteiten ook in als onderdeel van één- of meerdaagse trainingen. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden voor uw specifieke situatie zijn.

Synergia: TEAM, Together Each one Achieves More!