COACHING

» WAT DOEN WE » COACHING

ORCoachingSynergia brengt niet alleen inhoudelijke kennis van zaken over, maar ondersteunt u ook bij de implementatie. Desgewenst volgen we u in uw OR-werk, als team of individu, en komen we met concrete handreikingen.

 

Twee voorbeeldsituaties:

  • •   Een aantredende voorzitter: ‘ik heb wel ervaring als voorzitter, maar hoe pak ik deze netelige situatie nu aan?’ Met de voorzitter werd een coachingstraject afgesproken. Eerst individueel, en aansluitend met het voltallige dagelijks bestuur.
  • •   Een OR-teamlid: ‘De training vergadertechnieken was zinvol, maar in de dagelijkse vergaderpraktijk zitten bij ons hardnekkige oude gewoontes. Hoe kunnen we die veranderen?’ We hebben daarop de hele ondernemingsraad gedurende een aantal vergaderingen gecoacht.

Synergia ziet een training als uitgangspunt, niet als eindpunt. Na de inhoudelijke professionalisering, begeleiden we onze relaties in de dagelijkse praktijk. Om u maximaal te ondersteunen, bieden we verschillende vormen van coaching aan. Uiteraard is dit maatwerk en kunt u dit ook binnen een full service contract afnemen. Verras uzelf, ontdek uw mogelijkheden.

Synergia: samen komen we verder!