OVER ONS

» OVER ONS

Specialisten in medezeggenschap

overonsSynergia is Grieks voor synergie, samenwerking. Het is een begrip dat een proces beschrijft waarbij het samengaan van delen meer oplevert dan de som der delen. De naam Synergia weerspiegelt de filosofie van onze aanpak en werkwijze. U ziet het ook terugkomen in ons aanbod.

Synergia bestaat in de huidige vorm vijf jaar, maar bundelt inmiddels al vijftien jaar ervaring in ondernemingsraadtrainingen en advisering bij reorganisaties. Als onderdeel van een netwerkorganisatie, werken we met vaste betrouwbare partners samen. Allen hebben zij hun kwaliteit in de markt bewezen, binnen hun eigen discipline. Zo completeren wij onze kennis, kunde en aanbod en zien we ook voor onszelf keer op keer bevestigt: samenwerken versterkt!

Synergia heeft relaties in verschillende sectoren en heeft een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Tot de vaste klantenkring behoren onder andere ondernemingsraden binnen overheden, politie, bouwsector, industriële bedrijven, commerciële dienstverlening en de gezondheidszorg.

Synergia kent veelal langdurige klantrelaties. De OR-en, GOR-en, COR-en, OC-s en vaste commissies geven ons terug dat we een professionele no-nonsense aanpak hebben, met kennis van zaken. We zijn to-the-point en betrokken. Onze gezonde dosis humor wordt verder zeer gewaardeerd.

Synergia is gevestigd in Molenhoek, het noordelijkste plaatsje op de grens van Limburg en Gelderland. Drie jaar geleden hebben we hier ons nieuwe kantoor betrokken. Klanten die ons bezoeken nodigen wij graag uit voor een wandeling door de bossen en over de stuwwallen, tot in de uiterwaarden van de Maas, met uitzicht op het Brabantse land.

Synergia: het positieve effect van krachtenbundeling!